AGENDA

Kansas Crisis Standards of Care Friday, January 20, 2023 9:00am – 12:00 p.m. CT

Zoom link: https://khi.zoom.us/j/82182702730?pwd=R08yamtaY0RyTUhuN29ySzhWNG55dz09&from=addon

Meeting ID: 821 8270 2730

Passcode: 815426

Time	Agenda Items	Lead	Time allotted
Joint Meeting			
9:00 a.m.	Welcome	Kendra Baldridge, KDHE	5 minutes
9:05 a.m.	Topic Areas	Ed Bell, KDHE	15 minutes
9:25 a.m.	Project Overview	Kansas Health Institute	10 minutes
9:40 a.m.	Review of Phase 1	Liaisons	15 minutes
10:00 a.m.	Presentation: Integrating Lived Experience into Process and Guidance Document	Suzanne Schrandt, JD	20 minutes
10:25 a.m.	Breakout Rooms Technical Advisory Panel (Lead: Hina Shah, KHI) Community Advisory Board (Lead: Tatiana Lin, KHI)		5 minutes
10:30 a.m.	Breakout Room See separate agendas		75 minutes
11:45 a.m.	Report Out	Liaisons	10 minutes
11:55 a.m.	Closing Remarks	KDHE/KHI	5 minutes

Meeting Materials

Additional materials may be sent for breakout rooms

- Project Overview
- Project Membership List as of Jan. 13, 2023
- DRAFT Environmental Scan Questions
- DRAFT Focus Group Questions
- Breakout Room Agendas for CAB and TAP