

Kansas Crisis Standards of Care Friday, February 23, 2023 9:00a.m. – 11:30 a.m. CT Zoom link:

Meeting ID: 821 8270 2730 Passcode:815426

Time	Agenda Items	Lead	Time allotted
Joint Meeting			
9:00 a.m.	Welcome	Hina Shah, KHI	5 minutes
9:05 a.m.	Task Team Updates	Liaisons	15 minutes
9:20 a.m.	Presentation: <i>Resource</i> Load Balancing Overview	Dr. Carla Keirns & Dr. Doug White	35 minutes
9:55 a.m.	Breakout Rooms Technical Advisory Panel (Lead: Hina Shah, KHI) Community Advisory Board (Lead: Tatiana Lin, KHI)		5 minutes
10:00 a.m.	Breakout Room See separate agendas.		85 minutes
11:25 a.m.	Closing Remarks	KHI/KDHE	5 minutes
11:30 a.m.	Adjourn		

Meeting Materials

Additional materials may be sent for breakout rooms.

- Registration Survey Results as of February 12, 2023
- Environmental Scan
- Select publications from Environmental Scan
- Breakout Room Agendas for CAB and TAP